Awards

НАГРАДА оф ЕКСЦЕЛЛЕНЦЕ 2016

Хотел Рамада Плаза 9.2 Booking.com

Сертификат за извонредност 2015

Tripadvisor Сертификат за извонредност
Доделен на Рамада Плаза Гевгелија

НАГРАДА оф ЕКСЦЕЛЛЕНЦЕ 2015

Хотел Рамада Плаза 9.1 Booking.com

Златна Потврда за Квалитет 2016

Wyndham Хотел Гроуп
Златна Потврда за Квалитет
Рамада Плаза Гевгелија 2016

НАГРАДА оф ЕКСЦЕЛЛЕНЦЕ 2014

Хотел Рамада Плаза 9.0 Booking.com

Златна Потврда за Квалитет 2012

Wyndham Хотел Гроуп
Златна Потврда за Квалитет
Рамада Плаза Гевгелија 2012

Награда за посебно признание 2015

Wyndham Хотел Гроуп
Награда за посебно признание
Залагање околу луѓето
Номиниран Рамада Плаза Гевгелија 2015

ЗЛАТНА НАГРАДА КВАЛИТЕТ ОБЕЗБЕДУВАЊЕ 2012

Wyndham Хотел Гроуп
Златна Потврда за Квалитет
Рамада Плаза Гевгелија 2012

наградата благодарност за најдобар семејство ориентирана компанија 2016

во Југо-Источна Европа
Награда за Благодарност
Во чест на Рамада Плаза Хотел Гевгелија 2016

Големо семејство Национална награда 2013

Координативното тело За општествена одговорност на претпријатија
додели Национална награда
за најдобри општествено одговорни практики во 2013
на PRINCESS Груп Доо Гевгелија
за проектот "Големо семејство"
Во категоријата Однос кон вработените
кај мали и средни претпријатија

Зелена практики Национална награда 2011

Координативно тело За општествена одговорност на претпријатијата
доделува Национална награда
за најдобри општествено одговорни практики во 2011
на PRINCESS Груп доо Гевгелија
за проектот Зелени практики во категорија Животна средина
кај мали и средни претпријатија

Големо семејство Национална Сертификат 2013

Координативното тело За општествена одговорност на претпријатија
додели Национална награда
за најдобри општествено одговорни практики во 2013
на PRINCESS Груп Доо Гевгелија
за проектот "Големо семејство"
Во категоријата Однос кон вработените
кај мали и средни претпријатија

Зелена практики Национална награда 2011

Координативно тело За општествена одговорност на претпријатијата
доделува Национална награда
за најдобри општествено одговорни практики во 2011
на PRINCESS Груп доо Гевгелија
за проектот Зелени практики во категорија Животна средина
кај мали и средни претпријатија

Сертификат на благодарност

Доделена на Г-дин Анибал Енис Озкан,
сопственик на Хотел Princess - Рамада Плаза Гевгелија
Од страна на Балканско здружение на Жени во Занаетчиство &
Балканско здружение на мали бизниси
Со длабока благодарност и почит за неговата поддршка
Во организацијата и оддржувањето на 4то Издание на
Натпреварот за Најдобра семејно ориентирана компанија во Југо-Источна Европа

Сертификат на благодарност 2011

Благодарница
на Рамада Плаза Гевгелија
и Принцесс Казино Гевгелија
за успешно учество на саемот
Скопје Травел Маркет 2011

Сертификат на благодарност

Благодарница
за учество во Националната награда за најдобри општествено
одговорни практики за 2013 година
На Princess Гроуп доо Гевгелија
за проектот Помош при реализација на проектот на Општина Валандово
За водоснабдување на селото Казан Дол
Во категорија Вложување во Зедницата

Признание за најуспешен хотел за 2011 година

Министерство за економија на Република Македонија
По повод денот на туризмот 27 Септември доделува Признание
за "Најуспешен хотел за 2011 година"
Princess Hotel - Ramada Plaza Гевгелија

Благодарница

Регионални Фолклорни Смотри-Источен Регион
Гевгелија Доделува
Благодарница
На Принцес Казино Хотел

Благодарница Април 2014

Кинолошко Друштво „Кожуф“ од Гевгелија
доделува Благодарница За
Развој и Придонес на Кинологијата во Општина Гевгелија
на Princess Хотел & Казино

Благодарница

ТК Круна
Доделува
Благодарница на
Рамада Плаза Гевгелија
за Вашиот придонес за реализација на првиот тениски турнир
Круна Опен 2012

Благодарница

Дневен центар за деца
со посебни потреби
Гевгелија Благодарница На
Хотел Ramada Plaza
за голем придонес во реализацијата
на активностите на Дневниотт центар

Благодарница

Црвен крст на Република Македонија
доделува Благодарница на
Princess Гроуп Доо Гевгелија
за поддршка во обезбедување донација наменета за помош на
настраданото население од поплавените подрачја

Благодарница

Благодарница на
Princess Хотел Казино - "Ramada Plaza"
За хуманост и исклучителна поддршка
На децата со визуелен хендикеп и
Без родителска грижа

Благодарница

ООУ „Владо Кантарџиев“ Гевгелија
доделува Благодарница на
Princess Хотел Гевгелија
За донирање парични средства
за оддржување на обука/тренинг од страна на
реномираниот окупациот терапевт од САД
Елизабет Шафер со што се создадоа услови за
отварање на сензорна соба
каде децата со пречки во развој
ќе можат да изведуваат разни активности.
Ви благодариме за вашата искрена соработка!

Благодарница

Здружение на Медицински Сестри, Техничари и Акушери
На Република Македонија по повод Меѓународниот ден
на сестрите 12 мај и акушерките 5 мај
ја доделува оваа Благодарница
на Princess Хотел - Гевгелија
за посебен придонес во развојот на сестринството
и акушерството во Република Македонија

Certificate of Appreciation

Благодарница
Доделена на Хотел Ramada Plaza
За исклучителна поддршка за конференцијата на Брајан Трејси:
Продажба, Преговарање и успех

Благодарница

Хуманитарната организација Помош за хендикепираните и сиромашните
Додели Благодарница На Г-дин Enis Ozkan
Princess Гроуп Дoo Гевгелија
за поддршката во обезбедување донација за реконструкција на покрив и реконструкција на училница на Едукативниот центар „ПХС“

Благодарница

По повод помагањето на црквата Св. Рожденство Богородично,
на предлог од иницијативен црковен одбор
Доделува Благодарница На Хотел Princess
с. Богородица Во знак на благодарност за Вашата досегашна активност за сеопшт напредок на насебата како целина, претставува општествено признание за вложен труд, кој служеше и кој служи за пример на сегашните и идните генерации

Благодарница

Хуманитарен Концерт SRV Фест Гевгелија
Доделува Благодарница На
Ramada Plaza
за несебична поддршка и хуманост
од Организаторите на SRV Фест Гевгелија