Online reservation or call: +389 34 219 500

Check in
Check out
Room
Adult (18+)
Children (0-12)
Children (13-17)

Локализација и атракции

Почитувани Гости,

Наше големо задоволство е да Ви посакаме добредојде во Рамада Плаза Гевгелија!

Нашиот професионален тим се грижи за Вашиот престој и гарантира за Вашата удобност како и за незаборавни моменти поминати со нас. Ве очекуваме со пријателска насмевка и љубезна услуга.

Дозволете нашиот искусен кулинарски тим да ве послужи во нашиот à la carte ресторант Артемис. Спремете се за едно прекрасно и вкусно искуство.

Почувствувајте се посебни и обновете го Вашиот дух со wellness терапиите во нашиот ‘Silhouette’ Спа Центар.

Ние секогаш сме подготвени да Ве угостиме на секој можен начин. Се надеваме на Вашата посета во Рамада Плаза секогаш кога вашите патишта ќе водат накај градот Гевгелија. Сметајте на нас како “дом при патување кон дома” и “дом далеку од домот”.

Дорук Актопрак
Генерален Менаџер
Рамада Плаза Гевгелија

Ramada Plaza Гевгелија

 

Ramada Plaza Гевгелија