Хотелски правила

Ramada Plaza Gevgelija
Хотелски правила

Време на чекирање:14:00 – 18:00 часот
Време на одјавување: До 12:00 часот

Деца и додатни легла
 • Сместувањето за лица под 12 годишна возраст во соба со возрасен е бесплатно при користење на постоечките легла.
 • Додатно легло чини 21 евро од вечер по лице.
 • Максимум капацитет на додатни легла во соба е 1.
 • Максимум капацитет на бебешко креветче во соба е 1.
 • Дополнение на додатно легло или креветче се обезбедува на барање и треба да биде потврдено од хотелот.

 • Откажување на резервација:
  Не се наплатуваат пенали на откажување или изменување на резервацијата 3 дена пред датумот на пристигнување.
  Доколку резервацијата се откаже или измени по период од три дена или пак гостинот не се појави, хотелот ќе наплати 100 проценти од првата вечер.

  Домашни миленици
  Забранет влез за домашни миленици.

  Кредитни картички
  Американ Експрес, Виса, Еуро/ МастерКард, Динерс Клуб, Маестро

  Хотелот го задржува правото на пред авторизација на кредитна картичка пред пристигнување.