Ресторан Артемис

ONLINE RESERVATION
Online reservation or call: +389 34 219 500
Name & Surname
Reservation Date
Reservation Time
Phone Country Code
Phone number
Number of people
A la Carte ресторанот Артемис ви нуди интернационална кујна и селекција на регионални јадења, како и низа домашни колачиња и десерти. Страсни сме кон промената на годишните времиња и го менуваме нашето мени во согласност со него, и со тоа постигнуваме свежина и вкус на највкусните сезонски состојки.

Нашето мени е припратено со многу фаворити, сите сервирани беспрекорно од страна на нашиот професионален и пријателски персонал. Врвот на совршениот оброк ќе го достигнете со совршената атмосфера.

Збогатете го вашиот оброк со одличниот вкус на најдобрите Македонски вина.

Работно време:
Понеделник – Петок од 12:00 до 01:00
Сабота и недела од 14:00 до 02:00