ПРОСЛАВИ И СВАДБИ

ONLINE RESERVATION
Online reservation or call: +389 34 219 500
Name & Surname
Reservation Date
Reservation Time
Phone Country Code
Phone number
Number of people
За организација на вашите посебни моменти обратете се до Рамада Плаза Гевгелија за беспрекорни услуги и креативни идеи. Големиот избор на аранжмани, технички подготовки и луксузниот амбиент ќе направат вашата пригода да ја имате во сеќавање цел живот.

Сафир е совршено место за банкети и може да смести до 300 лица во банкет стил, 500 лица за коктели и 280 лица за презентација во театар стил.
За свадби подготвуваме изненадувања:

  • Бесплатно сместување за брачната двојка на нивната брачна ноќ
  • Појадок за брачната двојка
  • Кошница со овошје и слатки уживања
  • Соби за гостите по намалени цени