НОЌЕН КЛУБ НЕКСТ

ONLINE RESERVATION
Online reservation or call: +389 34 219 500
Name & Surname
Reservation Date
Reservation Time
Phone Country Code
Phone number
Number of people
Ноќниот клуб Некст е вистинско незаборавно доживување.

Ентериерот е збогатен со мотиви од античката митологија како и одличниот дизајн на мебелот ќе направат да се чувствувате како да сте гостин на подводниот свет на Посејдон.

Техничка поддршка, светлосни ефекти, бар со голем избор на пијалаци и коктели, ВИП зони и топ услуги за ваша незаборавна забава.

Исто така, организираме приватни забави, свечености, концерти, деловни прослави.

Доцните ноќи никогаш не биле позабавни!