КЕТЕРИНГ УСЛУГИ

ONLINE RESERVATION
Online reservation or call: +389 34 219 500
Name & Surname
Reservation Date
Reservation Time
Phone Country Code
Phone number
Number of people
Исклучителните кулинарски вештини на нашите високо признати готвачи и нашите професионални услуги се рецепт за вашиот совршено организиран настан.

За организација на сите ваши корпоративни настани, свадби, состаноци, акции со хуманитарни цели, нашиот искусен тим ќе направи успешна комбинација од креативна кујна и кетеринг услуги грижејќи се за секој детал.