Кариера

Career at Hotel Ramada Plaza Gevgelija

Хотелот Рамада Плаза Ви нуди единствена можност да се здобиете со искуство и да развиете способности во меѓународните културни врски. Ќе бидете дел од современа, светски влијателна организација која брзо се развива.

Нашите вработени доаѓаат од различни средини и носат различни идеи на своите работни места. Нашата работа Ви нуди можност за иницијатива, разновидност и креативност во многу динамична средина. Ве поттикнуваме да го следите вашиот професионален развој и да се надградувате преку обуки, и задачи на самото работно место.

Посветени сме на исполнување на задоволствата на нашите гости и поседуваме огромен броj услуги од сите можни видови во различни области. Ве уверуваме дека ќе продолжите да добивате поддршка како што ќе напредувате на патот од вашата кариера.

Доколку сте заинтересирани да соработувате со нас, Ве молиме пратете ни го вашето CV на:

info@rpgevgelija.com