Казино

На површина од 4000 м² главна атракција е грандиозното Принцес казино кое ви нуди 24 часа непрекината забава. Казиното располага со 515 слот машини, 4 електронски рулети, 24 маси со жива игра, 8 Тексас Холд’ем Покер маси, ВИП зона, ресторан со вкусен дневен шведски стол и ексклузивен бар.

Дневни и месечни извлекувања на среќни добитници.

Танчари на големата сцена секоја вечер.Концерти

Принцес Казино е ваша дестинација за казино возбуда, луксузен хотел, ноќна забава, вкусна трпезарија, спа и базени.