Бар Хермес

ONLINE RESERVATION
Online reservation or call: +389 34 219 500
Name & Surname
Reservation Date
Reservation Time
Phone Country Code
Phone number
Number of people
Барот Хермес е место каде што можете да го испиете вашето кафе со пријатели или партнери во прекрасна атмосфера во било кој час од денот.

Имаме голем избор на вина, пива, чаеви, кафе, свежи сокови, алкохол, како и лесни оброци и сочни десерти.

Работно време:
24 часа